dimecres, de maig 09, 2007

A ICV iniciem la campanya electoral


El 10 de maig comença la campanya electoral, i a MATARÓ, com en molts altres llocs de Catalunya (300 més) tindrem la candidatura d'ICV-EUiA. És una candidatura, amb totes les seves virtuts i inconvenients, que representa les nostres idees i representa a totes aquelles persones que pensen que hi ha coses que han de canviar, tant a nivell local com a nivell global.

Els nostres debats, les nostres propostes van més enllà de debats i propostes convencionals i en certs sentits, aquestes s'avancen a les que més endavant fan altres partits. El problema és que aquests ho fan de forma retòrica, sense continguts.

Sols hauríem de recordar que la nostra coalició és la que va incloure en l'agenda política, temes com el transport públic i la importància que ha de tenir una bona xarxa de ferrocarrils de rodalies.

Potser hauríem de recordar que nosaltres vam introduir el tema del CANVI CLIMÀTIC en l'agenda política. Ara de forma retòrica, sense continguts, també forma part de l'agenda d'altres forces polítiques o fins i tot omple l'agenda i la butxaca de persones com a Gore.

Potser ara toca treballar per fer triomfar les nostres idees localment. CANVIAR LOCALMENT per tal de CANVIAR GLOBALMENT


Us espero a la presentació de la nostra candidatura, el 10 de maig a les 10 de la nit

Abans i després sortirem per iniciar la Campanya electoral

NUCLEAR? NO GRÀCIES

NUCLEAR? NO GRÀCIES