diumenge, de maig 06, 2007

ELS DRETS DE LES PERSONES

Ara quan estem a punt d'entrar en plena campanya electoral, cal destacar les iniciatives que van més enllà dels càlculs i de les enquestes. Reclamar el dret a vot per la gent que no el pot exercir va més enllà de la defensa del patrimoni o de les polítiques urbanístiques.

La política, va dirigida a les persones i a administrar els recursos de les societats. Però en primer terme, sempre han d'estar les persones.

Quan demanem drets per les persones, estem fent tot allò que cal fer des de l'esquerra. És la raó per la que es parla d'esquerra des del primer moment en que es va parlar d'esquerra
Recordeu, us hi podeu adherir. Per fer-ho em podeu enviar un mail o fent evident el vostre vot a 

http://peldretavotarenlamevaciutat.blogspot.com/



Les persones que hem arribat de països no comunitaris a Mataró i que tenim la voluntat de viure plenament en la nostra ciutat, considerem que la participació en unes eleccions municipals és fonamental per al la nostra plena integració social.

Hem immigrat a Catalunya buscant una vida digna i votar forma part d’aquesta vida que busquem. El dret a votar i a ser elegit forma part dels valors fonamentals d’una societat democràtica en la qual nosaltres ens volem identificar plenament.

Algunes i alguns de nosaltres vam venir de països sense democràcia (no democràtics) i ens dol ser identificats amb els governants dels nostres països d’origen.

Volem votar als nostres regidors i regidores y volem també formar part de les llistes electorals com és possible fer-ho en altres països d’Europa.

Som veïns i veïnes vostres, companys i companyes de feina, I TAMBÉ VOLEM SER CIUTADANS DE PLE DRET.


VOLDRÍEM VOTAR EL 27 DE MAIG!

NUCLEAR? NO GRÀCIES

NUCLEAR? NO GRÀCIES