dimarts, de maig 08, 2007

Xerrada sobre l'Educació que volem. Amb en PEP COMAS i na CONXITA CALVO

L’educació és per ICV-EUiA de Mataró, un dels pilars principals per construir una societat més justa, equitativa i cohesionada. Per això ha esdevingut una aportació central d'ICV-EUiA a les polñitiques del govern de la nostra ciutat i un dels objectius principals d'aquest, els últims 4 anys.

Recordem que quan vam constituir el nou govern l’any 2003 la política educativa de l’Ajuntament estava en crisis, i gràcies a la bona feina realitzada per l’equip dirigit pel nostre regidor, en Pep Comas, hem aconseguit que el seu treball sigui un referent a nivell de Catalunya.

En aquests quatre anys s’han resolt temes com la manca de planificació d’equipaments escolars, s'ha avançat, construint dues noves escoles bressol i la programació de tres més, així com també s'han construït dos Escoles Públiques de Primària, a més de programar-ne cinc més. En el cas dels Instituts de Secundària, està programada la construcció de dos de nous.

Volem compartir amb vosaltres aquestes reflexions i poder presentar i escoltar les vostres propostes a l'entorn del tema educatiu.

Ens trobem: dimarts 8 de maig, a les 8 del vespre

Centre Cívic de Pla d’En Boet:

Carrer Juan Sebastián Elcano, 6 (Mataró)

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon comencament

NUCLEAR? NO GRÀCIES

NUCLEAR? NO GRÀCIES